2015-04-29 09:46:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Kerülje az édességeket

Napi horoszkóp április 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az ön egyik betegséget jelző területén áll, ez most elsősorban az emésztését érinti. A Plútó fényszöge hatalmas étvágyat jelez – az étkezésben, de más dolgokban is igyekezzen mértéket tartani, és kerülni a túlzásokat.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A barátai támogatják az elképzeléseit, és segítenek megvalósítani a terveit. Ha ön szeretne valaki más támogatója lenni, győződjön meg arról, hogy az illetőnek valóban szüksége van-e a segítségére...

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz kedvezőtlen kapcsolatban van a Holddal: mintha félénkké és zavarodottá vált volna munkájával és a munkahelyén betöltött pozíciójával kapcsolatban. Nem a foglalkozását, hanem az ahhoz való hozzáállását kellene jobban megvizsgálnia.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll, kapcsolódik a Plútóhoz: ne csodálkozzon, ha fékezhetetlen vágyat érez a csokoládé iránt. Ha amúgy is szívesen nassol, nagy ívben kerülje ma az édességeket, mert fokozottan hajlamos a hízásra.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ez az időszak arra kényszerítheti, hogy többet tegyen, mint amennyit általában tenni szokott. Ha a vakmerőbb emberek közé tartozik, könnyen túlfeszítheti a húrt, de a Jupiter segítségével csodákra is képes lehet...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll, kedvezőtlen fényszögben az Uránusszal: ez felkelti a vágyát valami különlegesség iránt. A múlt héten keményen dolgozott, jutalomként ne sajnáljon magától némi extra élvezetet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A munkáját szimbolizáló területen kellemetlen bolygókapcsolatok láthatók. Nem jó időszak ez semmiféle tárgyalásra, és legyen nagyon óvatos, ha valamit alá kell írnia.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Jupiter hatására hajlamos lesz idealizálni másokat, és lebecsülni önmagát – különösen igaz ez az idén kezdődő szerelmi kapcsolatokra. Ne feledje, hogy ön is nagyon értékes, és semmilyen területen ne kötelezze el magát hosszú távra.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Hajlamos lesz párbajhősként fellépni, és ezzel szinte kihívja maga ellen a Holdat, hogy szállítsa le önt a magas lóról valamilyen esemény vagy keserű tapasztalat révén. Cselekvés helyett próbálja meg inkább kívülállóként megfigyelni és elemezni az ön körül zajló eseményeket.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútó a Bak jegyében áll: jobban oda kellene figyelnie másokra és együtt érzőbbé kellene válnia. A kapcsolatait szemlélje tárgyilagosabban!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Jupiter szemben áll a Vízöntő jegyével, és több bolygóval is kedvezőtlen kapcsolatba került. Nem alkalmas ez az idő tárgyalásokra és tanácskérésre sem. A kommunikációja minden téren gyengül, és nagy a félreértések lehetősége.

Halak: II. 19. - III. 20.
Idealizmusa annyira eluralkodhat, hogy nem látja – vagy nem akarja meglátni – mások hibáit, trükkjeit. Mondani sem kell, hogy most nem alkalmas az idő semmilyen hosszú lejáratú megállapodás vagy szerződés megkötésére.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: